Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theater: Jeugdopera ‘Benno’ van Pier21

3 december @ 11:00 - 12:00

Onder onze voeten bevindt zich een wondere wereld vol leven met regenwormen, spinnen, slakken, mieren, kevers en nog veel meer. Kinderen gaan mee op reis naar de wereld van bodemdieren in Jeugdopera ‘Benno’. Een verhaal waar bodemdieren rust brengen in een wereld van chaos en drukke thuissituaties. De voorstelling onthult ook geheimen over bodemdieren. Wat leeft er allemaal op de grond?

De opera brengt het verhaal over ‘Benno’ de slak, Mona en Taco tot leven. Mona en Taco, gespeeld door Elea Bekkers en Maarten Zaagman, voeren het verhaal op. Mona en Taco zijn broer en zus van elkaar in het verhaal. Liefde, problemen thuis, ruzie, seks en dood komt allemaal voorbij. Mona en Taco ervaren ondraaglijke drukte van thuis. Terwijl Benno Mona afleiding biedt, worstelt Taco met die verandering. In de opera leren ze zichzelf en elkaar beter begrijpen. Het brengt je eigen wereld en de krioelende wereld onder onze voeten samen.

Bestel je tickets (€5,00 per stuk) hieronder via deze website. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8. 

Dit event is onderdeel van de Winter-BROED, biodiversiteitsweken. Met een expositie, inspiratiesessies en een Winterfest dompelen we Theaterkerk Nes twee weken lang om tot een winters biodivers festijn. Bekijk het programma via broed.frl/winter.

     

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 december
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
€5.00
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie