Sinds 2018 is Theaterkerk Nes een locatie voor debatten, lezingen, voorstellingen en concerten. Het doel is om een plek te creëren waar cultuur, historie en natuur elkaar ontmoeten en tot inspiratie leiden.

Informatie

THEATERKERK NES; VOOR CULTURELE EVENEMENTEN EN OOK VOOR ROUW- EN TROUWDIENSTEN

Het leggen van creatieve verbindingen tussen het erfgoed van toen en de kansen van nu is een belangrijke taak van Theaterkerk Nes om zo de leefbaarheid in de regio te vergroten. De kerk vormt het hart van het dorp en zorgt voor dynamiek op cultureel, sociaal en economisch vlak in Noord Oost Friesland.

De theaterkerk heeft een podium, spreekgestoelte, professionele theatertechniek (licht en geluid), gestoffeerde kerkbanken en stoelen en is hierdoor geschikt voor allerhande evenementen en bijeenkomsten.

‘Het lokaal’  van de kerk, welke grenst aan de ‘grote’ kerkruimte zelf, is geschikt voor recepties, kleinere evenementen, optredens, cursussen en vergaderingen. Het lokaal is een volledig ingerichte horeca voorziening met bar. Vooraf of aansluitend aan een evenement is het mogelijk om een diner of buffet in ‘Het lokaal’ te organiseren. Er wordt gewerkt met verschillende cateraars.

Voor meer informatie kun je contact met Anke Bijlsma, opnemen via:

M: 06 41 60 58 98
E: info@theaterkerknes.nl