De kerkzaal

Stap binnen in onze majestueuze kerkzaal, de kroonjuweel van Theaterkerk Nes en een veelzijdige locatie voor een breed scala aan evenementen. Met een indrukwekkende capaciteit van 180 zitplaatsen biedt onze kerkzaal ruimte voor presentaties, ceremonies, concerten en theatervoorstellingen van diverse aard.

Onze kerkzaal is een aanpasbare ruimte die zich moeiteloos aanpast aan de behoeften van jouw evenement. Of je nu een formele presentatie, een intieme ceremonie, een dynamisch concert of een meeslepende theatervoorstelling organiseert, onze kerkzaal biedt een veelzijdige setting die elke gelegenheid kan accommoderen.

Laat je inspireren door de historische ambiance van de kerkzaal, terwijl je geniet van het prachtige decor en de uitstekende akoestiek die jouw evenement versterken. Met onze flexibele indelingsopties en professionele ondersteuning staan wij klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer jouw plek in onze adembenemende kerkzaal bij Theaterkerk Nes.

Kenmerken kerkzaal

Venue

Type bijeenkomstPresentaties, ceremonies, concerten en theatervoorstellingen
Plaatsen180 zitplaatsen
ProjectieschermJa
BeamerJa
GeluidsinstallatieJa
MicrofoonJa
LichtinstallatieJa
UniekSchitterend kerkorgel, originele kerkbanken en spreekgestoelte

Ligging

Rustig gelegenJa
Aan/bij natuurwaterJa
In/bij wandelgebiedenJa

Vervoer

Bereikbaarheid OVOp een loopafstand van ongeveer 4 minuten van Theaterkerk Nes is een bushalte te vinden.
ParkerenIn de buurt van de locatie is parkeergelegenheid