Het lokaal

Stap binnen in ons veelzijdige lokaal, een ideale ruimte voor een breed scala aan bijeenkomsten en evenementen. Of je nu een vergadering, feest, workshop of andere activiteit organiseert, ons sfeervolle lokaal biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Met zijn karakteristieke uitstraling en flexibele indeling is ons lokaal aanpasbaar naar jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een informele workshop, een bruisend feest of een inspirerende vergadering, wij staan klaar om de ruimte volledig naar jouw smaak in te richten.

Het lokaal beschikt over een volledig ingerichte bar, waardoor het perfect is voor feesten en partijen. We kunnen ook een podium opzetten en volledige catering aanbieden, inclusief heerlijke hapjes en drankjes. Op aanvraag kan zelfs een podium worden klaargezet, zodat jouw evenement de aandacht krijgt die het verdient.

Geniet van de prachtige omgeving, inclusief het indrukwekkende fresco geschilderd door Gerrit Breteler, dat onze ruimte verrijkt met zijn artistieke flair. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer jouw plek in ons sfeervolle lokaal bij Theaterkerk Nes.

Kenmerken het lokaal

Venue

Type bijeenkomstPresentaties, ceremonies, concerten en theatervoorstellingen
Zitplaatsen40 personen
Staanplaatsen80 personen
Volledig ingerichte barJa
Volledige catering mogelijkOp aanvraag
PodiumOp aanvraag
BeamerJa
MicrofoonJa
UniekPrachtige fresco geschilderd door Gerrit Breteler

Ligging

Rustig gelegenJa
Aan/bij natuurwaterJa
In/bij wandelgebiedenJa

Vervoer

Bereikbaarheid OVOp een loopafstand van ongeveer 4 minuten van Theaterkerk Nes is een bushalte te vinden.
ParkerenIn de buurt van de locatie is parkeergelegenheid