Toegankelijkheid

De toiletten in Theaterkerk Nes zijn met rolstoel toegankelijk. Theaterkerk Nes beschikt echter niet over een invalidentoilet. Ben je een rolstoelgebruiker en twijfel je over een bezoek aan Theaterkerk Nes? Neem gerust vooraf contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee over hoe je toch een voorstelling of tentoonstelling kunt bezoeken.

Bij tentoonstellingen zoals ‘De laatste dagen van de dorpsgek’ houdt Theaterkerk Nes rekening met visuele beperkingen, bijvoorbeeld door middel van het beschikbaar stellen van audiotours.

Heb je zelf te maken met een lichamelijke, visuele of andere beperking en zie je kansen voor verbetering? Laat het ons dan weten, waar mogelijk maken wij er graag werk van!

Prikkelarme mogelijkheden

Bij verschillende voorstellingen zijn er mogelijkheden voor een prikkelarm bezoek. Dat houdt in dat je als bezoeker gebruik mag maken van een andere ingang, zodat je in alle rust de theaterzaal kunt betreden en niet eerst door een volle foyer hoeft. Ook is het mogelijk om tijdens de voorstelling via diezelfde ingang de zaal weer te verlaten, mocht het je toch allemaal te veel worden. Wil je een voorstelling bezoeken en gebruik maken van deze prikkelarme mogelijkheden? Neem dan vooraf even contact op!