Laden Evenementen

PWS-presentatie: ‘De rol van alternatieve genezers in Noord-Friesland, door de eeuwen heen’

28 april 2024 @ 15:00 – 16:30

Informatie

28 april 2024 15:00 – 16:30
Theaterkerk Nes
Wiesterwei 2
Nes, Noardeast-Fryslân 9143WJ Nederland
Theaterkerk Nes

De 16-jarige Nynke Keegstra (links) uit Nes en Willemijn Wijnbergen (midden) uit Damwâld zijn leerlingen uit HAVO 5 aan het Piter-Jelles Dalton College in Dokkum. Voor hun profielwerkstuk onderzochten zij welke rol alternatieve genezers hadden in het Noorden van Friesland. Hierbij deden zij onderzoek naar de genezers uit de 17e, 20e en 21e eeuw.

Het profielwerkstuk werd bijzonder hoog beoordeeld door docenten van de school, met een 8,5 voor het eindproduct, een 8 voor de presentatie en een 9,5 voor het proces.

Op zondag 28 april, om 15.00 uur presenteren zij hun bevindingen in Theaterkerk Nes. Bijzonder is dat er verschillende verwijzingen worden gemaakt naar museale objecten die tentoongesteld zijn in ‘De laatste dagen van de dorpsgek’.

Wil jij hierbij zijn? Op vertoon van je ticket voor de tentoonstelling kun je gratis naar dit event. Boek je tickets via deze website!

Dit evenement is onderdeel van de randprogrammering voor de tentoonstelling ‘De laatste dagen van de dorpsgek’. Voor meer randprogrammering, info en tickets, kijk op www.theaterkerknes.nl.

KAARTEN

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar