Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert Frisicana IV (try-out)

22 januari @ 15:30 - 17:30

‘Wanted … Alive’ is de titel die de Friese singer/songwriters Gurbe Douwstra, Marcel Smit en Piter Wilkens hebben gegeven aan hun nieuwste liedjesprogramma in de serie ‘Frisicana’, dat op zondag 22 januari 2023 gepresenteerd wordt in Theaterkerk Nes.

De titel is een kleine knipoog naar de vorige show van de heren waarin een aantal covers te horen was van inmiddels overleden artiesten. In deze vierde editie van de Frisicana-reeks hebben zij vooral liedjes gekozen van nog levende, maar daarom niet minder legendarische artiesten. Het brede Americana-genre blijkt een welhaast onuitputtelijke bron van mooie liedjes te zijn. Deze keer is er repertoire te horen van onder andere Paul Simon, Dolly Parton, Joe Ely, Richard Thompson, Willie Nelson en Kris Kristofferson. Daarnaast natuurlijk veel liedjes uit het eigen repertoire van Piter, Marcel en Gurbe. Nieuw en oud en zowel afzonderlijk als gezamenlijk geschreven.

๐˜๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข ๐˜๐˜ – ๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ … ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ’, ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ/๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ธ๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ป๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ด.

Bestel uw tickets (โ‚ฌ19,00 per stuk, incl. een kop koffie of thee) hieronder via deze website.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
€19.00
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslรขn)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie