Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beroepen in Beeld: Mariene-bioloog Nynke Osinga

20 september @ 19:30 - 21:00

Op woensdag 20 september 2023 vertelt mariene-bioloog Dr. Nynke Osinga over haar vak tijdens ‘Beroepen in Beeld’ in Theaterkerk Nes. Kom alles te weten over de oceanen, zeezoogdieren, en avonturen op zee tijdens deze editie!

Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je vakmensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar beroep.

Dr. Nynke Osinga is een echte onderzoeker. Als mariene bioloog en medeoprichter van Stichting Rugvin, zet zij zich in voor het behoud van bruinvissen en dolfijnen in de Noordzee. Meer dan 70 procent van onze aarde wordt bedekt door uitgestrekte zeeën en oceanen. Deze immense wateren hebben grote invloed op het leven en het klimaat op onze planeet, waardoor haar onderzoek een belangrijke rol speelt in het behouden en beschermen van de dieren die hier leven.

Ben je benieuwd naar Nynke haar beroep? Kom dan naar deze editie van Beroepen in Beeld!

Bestel tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) voor dit evenement hieronder

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door:

Kennislab Noordoost-Fryslân - SamenFryslânmedia – Pagina 2 – Stichting Rugvin

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€5.00 – €7.50
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie