Theaterkerk Nes twee weken dicht

LET OP: Inmiddels is bekend geworden dat de Theaterkerk vanaf donderdag 19 november weer open gaat! NES (NOARDEAST-FRYSLÂN) – Theaterkerk Nes moet vanaf woensdag 4 november twee weken dicht vanwege […]

Written By klasinavanderwerf

On 3 november 2020
"

Read more

LET OP: Inmiddels is bekend geworden dat de Theaterkerk vanaf donderdag 19 november weer open gaat!


NES (NOARDEAST-FRYSLÂN) – Theaterkerk Nes moet vanaf woensdag 4 november twee weken dicht vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Morgen ontvangen alle bezoekers die tickets geboekt hadden voor de komende twee weken een mail. Zij krijgen nieuwe tickets voor dezelfde dag en tijd, maar dan – voor zover mogelijk – twee weken later. ,,Wij blijven optimistisch en proberen Nachtwacht360 ook in januari 2021 in Nes te houden. Vanaf morgen stellen we de kaartverkoop voor december en januari open. Houd onze website dus in de gaten”, aldus directeur Anke Bijlsma van Theaterkerk Nes. 
Het bezoek van de schoolkinderen die de theaterkerk in het kader van het educatieproject de komende twee weken zouden bezoeken wordt verplaatst naar december/januari. In totaal zijn er al meer dan 2000 kaarten voor de tentoonstelling Nachtwacht360 in Nes verkocht.

Opbouw project Nachtwacht 360 in Theaterkerk Nes. FOTO: MARCEL VAN KAMMEN

1 Reactie

  1. Janita Lammertse

    Goedendag, klopt het dat de expositie van de nachtwacht nu weer te bekijken is. Wij hebben tickets gekocht voor as zondagmiddag 22 november.

    Groet, Janita Lammertse

    janitalammertse@gmail.com

    Antwoord

Geef een reactie