Tentoonstelling Nachtwacht360 wegens succes verlengd

*Let op: Theaterkerk Nes blijft de komende tijd nog dicht als gevolg van de coronamaatregelen. Culturele locaties gaan weer open zodra het kabinet besluit dat dit op een veilige en […]

Written By klasinavanderwerf

On 17 november 2020
"

Verder lezen

*Let op: Theaterkerk Nes blijft de komende tijd nog dicht als gevolg van de coronamaatregelen. Culturele locaties gaan weer open zodra het kabinet besluit dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Voor alle gereserveerde tickets wordt een vervangende datum gezocht. Bezoekers krijgen hierover bericht. 

NES (NOARDEAST-FRYSLÂN) – Wegens succes wordt de fototentoonstelling Nachtwacht360 verlengd. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website.

De verlening van de expositie is mede mogelijk gemaakt door Stichting Sint Anthony Gasthuis. ,,Zij steunen ons waardoor we mede dankzij hen langer open kunnen blijven. Deze stichting zet zich in voor de leefbaarheid op het platteland en steunt diverse culturele en sociaal-maatschappelijke projecten. Nachtwacht360 past precies in dat plaatje’’, aldus directeur Anke Bijlsma van Theaterkerk Nes.

Foto: Nachtwacht360

0 reacties

Geef een reactie