Privé: Foto-expositie Nachtwacht360 wordt weer geopend

Goed nieuws, op 5 juni mag Theaterkerk Nes dankzij de versoepelingen weer open. Wie de foto-expositie Nachtwacht360 nog wil zien in Nes krijgt nu de kans. Tot en met 15 juli is deze fotografische reproductie van Rembrandts meesterwerk nog te bewonderen in Theaterkerk Nes.

foto-expositie Nachwacht360 weer geopend
Theaterkerk Nes dankzij de versoepelingen weer open, wie de foto-expositie Nachtwacht360 nog wil zien in Nes krijgt nu de kans.

Anke Bijlsma is heel blij dat ze de deuren van de theaterkerk weer mag openen. ,,We hebben naar dit moment toegeleefd. Ik ben hartstikke blij dat mensen nu toch nog de gelegenheid krijgen om deze mooie tentoonstelling te zien. Ik zie dit als een mooie afronding van een succesvol project.’’

De kaarten van mensen die al tickets hadden gekocht zijn al omgeboekt. Anderen kunnen reserveren via de website. Theaterkerk Nes is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen op aanvraag ook op een andere dag.

Het team Theaterkerk Nes is inmiddels uitgebreid met nieuwe mensen, onder wie vijf jongeren uit Nes. Ook de horeca is weer geopend. Anke: ,,We zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen.’’

Tickets zijn beschikbaar via onze website: https://theaterkerknes.nl/activiteit/nachtwacht-360/