Laden Evenementen

Te gast: Voorstelling ‘Nachtingang’ van de Poolwachters

29 juni 2024 @ 20:00 – 21:30

Informatie

29 juni 2024 20:00 – 21:30
Theaterkerk Nes
Wiesterwei 2
Nes, Noardeast-Fryslân 9143WJ Nederland
Te gast bij Theaterkerk Nes De Poolwachters https://poolwachters.com/nachtingang/

Op zaterdag 29 juni 2024, de Dag van het Wad, voeren De Poolwachters hun indrukwekkende voorstelling “Nachtingang” op in Theaterkerk Nes. Tijdens deze voorstelling zal het Friestalige muziekstuk “It Lân fan de treie ljochtsjende fioertuorren”, afkomstig van hun album “Nachtingang”, officieel worden uitgebracht.

“It Lân fan de treie ljochtsjende fioertuorren” vertelt het verhaal van Tinus, een jongen die droomt van een toekomst als muzikant, maar ook een diepe liefde koestert voor het boerenleven, de Friese taal en het land. Martijn van Limbeek, pianist en componist, beschrijft in dit stuk zijn verlangen naar terug. Terug naar de dierbare mensen, terug naar verbondenheid en geborgenheid. Terug naar het land en de taal die daarbij hoorden. Een taal die niet van hem was, maar wel van hem werd!

De voorstelling “Nachtingang” is een multidisciplinair kunstproject, versterkt door de indrukwekkende beelden en soundscapes van de Friese kunstenaar Alex Kooistra. Deze combinatie van muziek en beeldende kunst neemt het publiek mee op een muzikale reis langs acht planeten, elk symbool voor een ander belangrijk thema in het leven.

Bestel uw tickets (12,50 euro p.p.) hieronder via deze website.

KAARTEN

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar