Laden Evenementen

Filmvertoning: Première KRIICH

19 maart 2024 @ 18:00 – 20:00

Informatie

19 maart 2024 18:00 – 20:00
Pathe Leeuwarden
Ruiterskwartier 6a
Leeuwarden, Friesland 8911BH Nederland
Arcadia http://www.arcadia.frl

Anne Goaitske Breteler, curator van de tentoonstelling ‘De laatste dagen van de dorpsgek’, is één van de portretten in de film KRIICH (strijd) die filmmaakster Johanneke Dijkstra maakte in opdracht van Arcadia. Deze film gaat over het historische besef van de Friese identiteit, en hoe generaties van nu zoeken naar de toekomst daarvan. Het platteland biedt kansen om te worden wie je wilt zijn. De film verhaalt over een aantal Friezen die ieder op zoek zijn naar hun identiteit in de lokale omgeving. Daarmee liggen er parallellen tussen de thematiek van deze short doc en de verhalen die je tegenkomt in de tentoonstelling in Theaterkerk  Nes.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden is noodzakelijk en kan alleen via deze website.

Combineer dit event met een bezoek aan de tentoonstelling in Theaterkerk Nes. Laat je gekochte ticket voor dit event zien bij de ingang en ontvang korting. 

Dit evenement is onderdeel van de randprogrammering voor de tentoonstelling ‘De laatste dagen van de dorpsgek’. Voor meer randprogrammering, info en tickets, kijk op www.theaterkerknes.nl.

  Nieuw logo voor Culturele Hoofdstad - Leeuwarder Courant

KAARTEN

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar