Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Twirre: ‘Wolven foar begjinners’ (verplaatst)

30 november @ 20:00 - 22:00

Dit evenement wordt wegens omstandigheden verplaatst. Er wordt door de organisatie naar een nieuw moment gezocht. Tickethouders zijn via de mail op de hoogte gebracht.

Op donderdag 30 november 2023 om 20.00 uur presenteert Twirre ‘Wolven’ foar begjinners. Dit evenement is de derde in de reeks ‘foar begjinners’-avonden, geïnspireerd door actuele thema’s met informatie uit het werkveld.

Wat zijn wolven? Hoe leven ze in het wild? Wat is hun rol in het ecosysteem? En wat nu eigenlijk is het probleem? ‘Wolven foar begjinners’ heeft als doel om deze vragen te beantwoorden en meer inzicht te verschaffen in het leven van dit dier. Lokale en regionale experts zullen deelnemers in begrijpelijke taal en met concrete voorbeelden vanuit diverse perspectieven informeren.

Bestel uw tickets (€7,50 per stuk) via deze website. 

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de Versnellingsagenda – Subsidieregeling Regiodeal Noordoost-Fryslân

    

Winter-BROED
Dit event maakt deel uit van de Winter-BROED, biodiversiteitsweken. Met een expositie, inspiratiesessies en een Winterfest dompelen we Theaterkerk Nes twee weken lang om tot een winters biodivers festijn. Bekijk het programma van Winter-BROED via broed.frl/winter

     

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7.50
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie