Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Thijs Launspach: Fokking Druk

11 maart 2022 @ 20:00 - 22:30

Op vrijdagavond 11 maart 2022 om 20.00 uur presenteert Thijs Launspach zijn voorstelling ‘Fokking Druk’ – het theatercollege: Hoe blijf je stress de baas in een overvolle tijd?

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tekort te schieten – dat zijn dé kenmerken van onze tijd. We willen het liefst alles meemaken en overal bij zijn. We willen succesvol, aantrekkelijk, gezond en gelukkig tegelijk zijn – en daarom hebben we altijd haast. Ons drukke hoofd speelt ons inmiddels parten. Ons leven zit vol afleiders en stressoren. We staan vaak in de overlevings-modus. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen: ongeveer 1 op de 7 werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen?

Thijs Launspach is psycholoog en schrijver. Hij is de expert in Nederland over stress en burn-out. Hij schreef hierover de bestseller Fokking druk (2018). Launspach schrijft een wekelijkse column voor het AD. In deze theatertour vertelt hij je wat je moet weten over stress. Op een praktische manier legt hij uit hoe je de stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Meer weten over het werk van Thijs Launspach? Bekijk zijn TEDx Talk hier: https://www.youtube.com/watch?v=NyyPZJrDfkM

Foto: Nanda Hagenaars

Bestel uw tickets (€12,50 per stuk) hieronder via deze website. Let op: dit evenement is verplaatst. Tickets van 21 januari 2022 blijven geldig.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12.50
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Geef een reactie