Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratiesessie Winterfest: Natuurinclusief isoleren – door FMF

9 december @ 13:00 - 14:00

De laatste jaren neemt de isolatie van huizen een vlucht. Een goede ontwikkeling, want energiebesparing is cruciaal in de klimaatcrisis. In ons enthousiasme om ons huis zuiniger te maken gaan we echter nogal eens voorbij aan de mogelijke nevenschade: het verjagen, verstoren of doden van bedreigde en beschermde dieren die ook in ons huis wonen, zoals de huismus, gierzwaluw en vleermuis.  De FMF geeft tips over hoe je bij het isoleren meer rekening kan houden met kwetsbare dieren die in of rond je huis wonen.

Bestel je tickets (€7,50 per stuk, inclusief toegang tot tentoonstelling ‘Atelier Natuerlik Fryslân 2050’) hieronder via deze website. 

Atelier Natuerlik Fryslân 2050 wordt omlijst door een randprogrammering ‘Winter-BROED’ met inspiratiesessies, een fysiek biodiversiteitsloket en een feestelijke, winterse afsluiting op zaterdag 9 december. Het wordt geproduceerd door Kening in samenwerking met Theaterkerk Nes en andere partners, vanuit het Herstelprogramma Biodiversiteit Fryslân. Bekijk het tweeweekse programma van Winter-BROED via broed.frl/winter

        

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 december
Tijd:
13:00 - 14:00
Kosten:
€7.50
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie