Workshop Indonisch koken in Theaterkerk Nes

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Koken in een kerk! Dat kan tijdens de kookworkshop van Mardjantie Kneefel op 26 maart. Niet zomaar koken maar Indonesisch. Tijdens deze workshop Indonesisch koken […]

Written By Jorrit de Jong

On 12 maart 2019
"

Verder lezen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Koken in een kerk! Dat kan tijdens de kookworkshop van Mardjantie Kneefel op 26 maart. Niet zomaar koken maar Indonesisch.

Tijdens deze workshop Indonesisch koken leer je de basis voor het maken van Indonesische gerechten. In groepjes van twee of drie ga je aan de slag met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. De gerechten die je maakt vormen een Indonesische rijsttafel, bestaande uit vlees, groente en vegetarisch. Als alles klaar is ga je gezellig met elkaar eten en proeven van al het heerlijks dat op tafel staat.

De workshop vindt plaats op dinsdag 26 maart. De kosten voor de workshop bedragen €55,00 per keer per persoon, dit is inclusief drankjes en een uitgebreide digitale reader zodat je het thuis nog eens dunnetjes over kunt doen.

Mardjantie Kneefel is een enthousiaste kok die graag Indonesisch kookt. Thuis Toko Mardjantie is ontstaan vanuit de passie voor Indonesisch koken en Mardjantie wil dit graag met anderen delen. In Theaterkerk Nes is een workshop van Mardjantie ook te boeken als personeelsuitje of als groepsactiviteit.

0 reacties

Geef een reactie