Gurbe Douwstra presenteert nieuwe theaterprogramma

Gurbe Douwstra presenteert op zaterdagavond 14 maart vanaf 20.00 uur zijn nieuwe solo-liedjesprogramma ‘Te Plak’ in Theaterkerk Nes. ‘TePlak’ is de titel van het nieuwe theaterprogramma van singer/songwriter Gurbe Douwstra. […]

Written By klasinavanderwerf

On 9 februari 2020
"

Read more

Gurbe Douwstra presenteert op zaterdagavond 14 maart vanaf 20.00 uur zijn nieuwe solo-liedjesprogramma ‘Te Plak’ in Theaterkerk Nes.

‘TePlak’ is de titel van het nieuwe theaterprogramma van singer/songwriter Gurbe Douwstra. ‘TePlak’ is Fries voor de plaats waar je hoort te zijn, daar waar je je oprecht thuis voelt. Voor deze Drachtster troubadour is dat, in abstracte vorm, zijn muziek, de teksten en liedjes, waarin hij thuis is en dichtbij zichzelf blijft. Het Friestalige theater-liedjesprogramma is dan ook een puur persoonlijk verhaal waarin deze singer/songwriter de mensen een blik gunt in zijn hoofd en hart.

Voor dit programma zijn nieuwe liedjes geschreven, aangevuld met ouder repertoire dat past bij deze voorstelling. Gurbe Douwstra wordt in ‘TePlak’ begeleid door Wander van Duin op contrabas, Johanna Hamstra op banjo en mandoline en Jan de Vries op gitaar, accordeon, dobro en mandoline.

Bestel uw tickets (€12,50 per stuk) via deze website.

Foto: Maartje Roos

0 reacties

Geef een reactie