Theaterkerk Nes en het coronavirus

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is Theaterkerk Nes tijdelijk gesloten. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor een voorstelling van 1 tot en met 30 december 2021 krijgt persoonlijk bericht (per email of telefonisch). We proberen voor alle evenementen een vervangende datum te vinden.

Written By KindermanMarije

On 1 oktober 2021
"

Verder lezen

Nieuwste updates

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is Theaterkerk Nes tijdelijk gesloten. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor een voorstelling in december 2021 of januari 2022 krijgt persoonlijk bericht (per email of telefonisch). We proberen voor alle evenementen een vervangende datum te vinden. Houd voor de nieuwe data onze agenda op deze site in de gaten.

Coronatoegangsbewijs

Ook wij werken vanwege de coronamaatregelen met coronatoegangsbewijzen. Dit betekent dat iedereen van 13 jaar of ouder een coronatoegangsbewijs nodig heeft om voorstellingen of evenementen te bezoeken. De overheid verplicht theaters en evenementenlocaties om dit coronatoegangsbewijs te checken.

Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die u moet kunnen tonen wanneer daar om gevraagd wordt. Dit kan door middel van het tonen van de QR-code in de Corona-check App. Mocht u geen smartphone tot uw beschikking hebben, dan kunt u de QR-code op papier ontvangen via www.coronacheck.nl.

Het coronatoegangsbewijs kunt u ontvangen wanneer u ofwel twee keer gevaccineerd bent, hersteld bent van corona (minder dan zes maanden) of een negatieve testuitslag hebt die niet ouder dan 24 uur is. Andere vormen van bewijzen zijn niet geldig. Wilt u weten hoe u deze QR-code kunt ontvangen? Kijk dan op www.coronacheck.nl.

Nieuwe data evenementen:

Soltverhalen: 19 februari 2022 (tickets blijven geldig)

Thijs Launspach: Fokking Druk: 11 maart 2022 (tickets blijven geldig)

Keynotes by Jimmy Nelson: 18 maart 2022 (tickets blijven geldig)

Beroepen in Beeld (2e editie)Forensisch rechercheur: 23 maart 2022 (tickets blijven geldig)

Tjerk Ridder – Trekhaak gezocht!: 25 maart 2022 (tickets blijven geldig)

Film Stjer: 26 maart 2022 (tickets blijven geldig)

Concert Marion van den Akker, Jeannette van Schaik & Peter Lockwood: 3 april 2022 (tickets blijven geldig)

Tweede Ids de Beer-lezing: 13 april 2022 (tickets blijven geldig)

0 reacties

Geef een reactie