Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Twirre-lezing: ‘Stikstof’ foar begjinners

17 maart @ 20:00 - 22:00

Op vrijdag 17 maart 2023 om 20.00 uur presenteert Stichting Twirre ‘Stikstof’ foar begjinners. Dit evenement is de eerste in de reeks ‘foar begjinners’-avonden, geïnspireerd door actuele thema’s met informatie uit het werkveld.

Wat is stikstof? Hoe komt het in de lucht? Hoe zakt het in de grond? Wat is nou eigenlijk het probleem? Twirre wil met deze bijeenkomst antwoorden vinden op veel vragen rondom dit thema. Lokale en regionale deskundigen gaan ‘de begjinners’ in begrijpelijke taal en met duidelijke voorbeelden vanuit verschillende invalshoeken helderheid brengen.

Wethouder Duurzaamheid, recreatie & toerisme, Rebecca Slijver, opent de avond namens gemeente Noardeast-Fryslân. Twee studenten van de universiteit van Wageningen, Gerlof Groen uit Peazens en Hendrik Holwerda uit Blije, gaan het basisverhaal over stikstof uitleggen. Barbara Holierhoek (dir. visafslag Lauwersoog) vertelt over het thema in relatie tot de garnalenvisserij. Wytze Kinderman (Âldtsjerk) neemt ons mee in het actuele verhaal van de agrarische sector. En Jacob Hanenburg (Staatsbosbeheer) legt de relatie tussen stikstof en de flora en fauna.

Bestel uw tickets (€7,50 per stuk) hieronder via deze website. Deze lezing wordt in het Nederlands gepresenteerd. 

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de Versnellingsagenda – Subsidieregeling Regiodeal Noordoost-Fryslân

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Organisator

Twirre
Telefoon
0641605898
E-mail
info@theaterkerknes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie