Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tjerk Ridder: Trekhaak Gezocht!

25 maart 2022 @ 20:00 - 22:30

Op vrijdagavond 25 maart 2022 vanaf 20.00 uur wordt de voorstelling ‘Trekhaak Gezocht!’ in Theaterkerk Nes gespeeld over de reis van Tjerk Ridder.
Theatermaker en story-teller Tjerk Ridder liftte van Utrecht naar Istanbul met een caravan – maar zonder auto – onder de vlag ‘Trekhaak Gezocht! – Je hebt anderen nodig om verder te komen’. Als maatschappelijk Europees onderzoek naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen ging hij op zoek naar de dromen en grenzen van vele Europeanen die hem een trekhaak boden.

Geïnspireerd door de ervaringen van de 3700 km lange reis ontstond de theatervoorstelling Trekhaak Gezocht!  Dit muzikale en interactieve programma is een combinatie van vertellingen, songs en filmmateriaal. Een unieke beleving waarin Tjerk Ridder, begeleid door pianist Jochem Braat, het publiek meeneemt op reis aan de hand van universele thema’s als oorsprong, dromen, daadkracht, eenzaamheid, gastvrijheid, vooroordelen en vertrouwen.

Het reisverhaal laat de mogelijkheden van nieuwe verbindingen zien en maakt zichtbaar wat er kan gebeuren als mensen zich open durven te stellen voor het onbekende. Het programma prikkelt en inspireert; het gaat over buiten de lijnen denken en laat zien dat er veel meer mogelijk is dan je van te voren zou kunnen bedenken!

Bestel uw tickets (€20,00 per stuk incl. 1 consumptie) hieronder via deze website. Let op: Tickets van 10 december 2021 blijven geldig!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
25 maart 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20.00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Geef een reactie