Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soli Deo Gloria pakt uit met kerst (uitverkocht)

7 december 2019 @ 20:00

Fanfare Soli Deo Gloria uit Nes presenteert op zaterdag 7 december ‘A Christmas Carol’ in Theaterkerk Nes. Dit keer werken de muzikanten samen met het Popkoor van Opus 3 onder leiding van Ben Brunt, aangevuld door een aantal toneelspelers. Met behulp van regisseur Sytze Bijlsma maken ze er een ouderwets gezellige kerstavond van.

De deuren van de theaterkerk gaan beide zaterdagavonden open vanaf 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur. Vanwege de grote belangstelling vorig jaar heeft Soli Deo Gloria dit keer besloten het stuk twee keer op te voeren. ,,Op deze manier krijgt iedereen de kans om er bij te zijn’’, vertelt Gerda de Vries van de concertcommissie.

Bekende kerstmuziek
Tijdens de avonden wordt het verhaal van de oude en verbitterde vrek Ebenezer Scrooge opgevoerd, afgewisseld met mooie kerstmuziek. Gerda: ,,Alle bekende kerstliederen komen voorbij. Zo spelen wij ‘Joy to the World’, ‘Gabriella’s song’ en muziek uit de film ‘The Polar Express’. Samen met het popkoor van Opus 3 brengen wij onder andere ‘Do they know its Christmastime’ ten gehore. Alles wordt strak geregisseerd door dirigent Eelke de Jong.’’

Blij met Theaterkerk
Gerda is heel blij dat het korps dankzij Theaterkerk Nes nog steeds een prachtige plek heeft om op te treden in eigen dorp. ,,We zijn opgelucht dat de kerk deze bestemming heeft gekregen. Na de verbouwing is het zelfs nóg mooier geworden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om er met z’n allen weer een mooie kerstavond van te maken.’’

Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht!

Gegevens

Datum:
7 december 2019
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 7.50
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Website:
www.theaterkerknes.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie