Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Reserveer nu voor het middeleeuwse 3-gangendiner (uitverkocht)

31 januari 2020 @ 17:30

Het 3-gangendiner – yn it Frysk ‘trijegongenmiel’ – tijdens de middeleeuwse avond in Theaterkerk Nes kost slechts 15 euro per persoon en bestaat uit:

  • Noorse Zalm met parelgort en oergroente (oerbiet, paarse wortel en schorseneren)
  • Rund gestoofd in monniksbier met Hete bliksem
  • Chocolade brownie

Het diner begint om17.30 uur. Inloop vanaf 17.00 uur.

Reserveren? Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt hieronder uw tickets voor het diner bestellen. Let op: Dit staat los van de tickets voor de Middeleeuwse avond, met Aant Jelle Soepboer en Baldrs Draumar, die eveneens 15 euro per stuk kosten.

Wiebe de Jong

Het menu wordt bereid door de 27-jarige Wiebe de Jong uit Dokkum. Wiebe de Jong is bekend van zijn zaak Shock o Late waar hij bonbons en ijstaarten maakt. Daarvoor heeft hij acht jaar gewerkt aan de top van de horecaketens in Nederland en België. Hij volgde een opleiding ‘ijsbereiden’ in de stad Bologna in Italië en deed dit jaar ook mee aan Europese kampioenschappen ijsbereiden in Rome. Naast het maken van zoetigheden werkt Wiebe als freelancer in de keuken. Ook geeft hij workshops.

Gegevens

Datum:
31 januari 2020
Tijd:
17:30
Kosten:
€ 15.00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Website:
www.theaterkerknes.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie