Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Keynotes by Jimmy Nelson (uitverkocht)

18 maart 2022 @ 20:00 - 21:30

Op vrijdagavond 18 maart 2022 om 20.00 uur presenteert fotograaf Jimmy Nelson ‘Keynotes by Jimmy Nelson’ bij Theaterkerk Nes.

Velen van ons voelen zich niet gehecht aan één specifieke plek. Maar weinigen van ons wijden hun leven aan het zoeken naar een plaats waar we thuishoren – terwijl we onszelf ook inzetten om ervoor te zorgen dat onze ‘roots’, onze menselijke oorsprong, niet worden uitgewist.
De persoon die dat wél doet, is kunstenaar Jimmy Nelson, bekend van zijn bestsellers ‘Before They Pass Away’ en ‘Homage to Humanity’. Hij wordt beschouwd als scenograaf en regisseur van de beelden die hij creëert tijdens zijn ontmoetingen met inheemse volkeren op zijn eindeloze reizen. In zijn beelden staan de mensen trots, als op een voetstuk, alle respect waardig. Tijdens zijn lezing zal hij het publiek meenemen op zijn reis van verbinding, acceptatie en respect om ons te laten zien dat we allemaal verenigd zijn in verscheidenheid.

Meer weten over het werk van Jimmy Nelson? Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=8ohbR8GmpnM

Bestel uw tickets (€20,00 per stuk) hieronder via deze website. LET OP: Tickets van 2021 blijven geldig

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
18 maart 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€20.00
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie