Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gurbe Douwstra presenteert nieuwe theaterprogramma (uitgesteld)

5 februari @ 20:00 - 22:00

* Let op: Het theaterprogramma van Gurbe Douwstra is uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

Gurbe Douwstra presenteert op vrijdagavond 5 februari 2021 vanaf 20.00 uur zijn nieuwe solo-liedjesprogramma ‘Te Plak’ in Theaterkerk Nes.

‘TePlak’ is de titel van het nieuwe theaterprogramma van singer/songwriter Gurbe Douwstra. ‘TePlak’ is Fries voor de plaats waar je hoort te zijn, daar waar je je oprecht thuis voelt. Voor deze Drachtster troubadour is dat, in abstracte vorm, zijn muziek, de teksten en liedjes, waarin hij thuis is en dichtbij zichzelf blijft. Het Friestalige theater-liedjesprogramma is dan ook een puur persoonlijk verhaal waarin deze singer/songwriter de mensen een blik gunt in zijn hoofd en hart.

Voor dit programma zijn nieuwe liedjes geschreven, aangevuld met ouder repertoire dat past bij deze voorstelling. Gurbe Douwstra wordt in ‘TePlak’ begeleid door Wander van Duin op contrabas, Johanna Hamstra op banjo en mandoline en Jan de Vries op gitaar, accordeon, dobro en mandoline.

Eén van de bekendste nummers van Gurbe Douwstra ‘As it myn tiid is’: https://www.youtube.com/watch?v=E9Hrt_BKcTg

Bestel uw tickets (€12,50 per stuk) hieronder via deze website. Let op: De kaarten die gekocht zijn in 2020 blijven geldig!

Foto: Maartje Roos

 

Gegevens

Datum:
5 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€ 12.50
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail:
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Website:
www.theaterkerknes.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie