Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dark Sky Kweldertour

29 oktober 2022 @ 20:00 - 22:00

Op de donkerste plek van Nederland wordt op 29 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht, een Dark Sky Kweldertour georganiseerd, een initiatief van Theaterkerk Nes als Dark Sky Waddencentrum en Wadloopcentrum Fryslân. Het doel van deze tour is om het belang van donkerte voor mens, dier en natuur onder de aandacht te brengen.

Deelnemers van deze tocht starten om 20.00 uur bij het Wadloopcentrum Friesland in Wierum. Hierna vertrekt de groep naar de zeedijk om daar de donkerte te ervaren, om vervolgens de kwelder op te gaan onder leiding van gidsen Harry Feenstra en Gjalt Walda.

Deze tocht is georganiseerd in samenwerking met Wadloopcentrum Fryslân. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Bestel uw tickets (15,00 euro per stuk, incl. 1 consumptie) hieronder via deze website. Deelname is op eigen risico. Kleed u warm aan en trek laarzen aan! U start bij het Wadloopcentrum Friesland in Wierum.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15.00
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie