Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert: Jubileumconcert Twizzlez o.l.v. Jacqueline Brunt-Ebbers (uitverkocht)

7 oktober @ 20:00 - 22:00

Dwarsfluitensemble ‘Twizzlez’ viert op zaterdagavond 7 oktober 2023 haar 12,5-jarig jubileum met een concert in Theaterkerk Nes. Dit bijzondere ensemble startte in 2010 en heeft sindsdien een hele ontwikkeling doorgemaakt. Ze begonnen als jonge meisjes van een jaar of 9 met dwarsfluitlessen bij muziekschool Opus 3 in Dokkum en zijn intussen uitgegroeid tot zeer ervaren samenspelers. Met dit concert vieren zij de muziek die ze de afgelopen 12,5 jaar hebben gespeeld en de muzikanten met wie ze hebben samengewerkt. Dit is onder andere popkoor Opus 3, waarmee zij delen uit de ‘West Side Story’ ten gehore zullen brengen.

Twizzlez bestaat uit Thirza Fekkes, Chantal Brunt, Kim Jelsma, Henrike van der Veen, Jeltina Boscha-Nutma en Rianne Sijtsma en staat onder leiding van Jacqueline Ebbers. Zij schrijft ook de meeste arrangementen voor dit ensemble. Het ensemble maakt naast de gewone dwarsfluit gebruik van allerlei verschillende soorten fluiten. Van piccolo tot Ierse fluit en van alt- tot bas- en zelfs contrabasdwarsfluit.

Dit concert is uitverkocht. Kaartverkoop aan de deur is niet meer mogelijk. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
7 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5.00
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie