Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert Jack Bottleneck

4 november 2022 @ 20:00 - 22:30

Met een veelzijdig repertoire slagen Jack Bottleneck & Band er telkens weer in het publiek te prikkelen. Op 4 november 2022 om 20.00 uur presenteren zij hun concert in Theaterkerk Nes.

Wie Jack Bottleneck kent, weet waarom hij de door hem gezongen nummers met overtuiging weet te brengen. Hij is authentiek, puur en vooral muzikant, iemand die bijna alle kanten van het leven heeft doorgemaakt. Na een aantal donkere jaren worstelde hij zichzelf weer omhoog om zich te richten op een muzikale toekomst. Jack groeide op in de Friese Wouden, waar men dwars, “oars as oars” en vrijgevochten is. Hij leerde al op jonge leeftijd verschillende muzikale stromingen kennen, wat duidelijk te horen is aan z’n karakteristieke rauwe stemgeluid en gebruik van instrumenten.

De basis ligt voor hem vooral in de blues, bluegrass, country blues en Americana, eerlijk en oprecht maar trouw blijven aan de basis. Met zijn op Americana leunende repertoire slaagt hij er telkens weer in het publiek te prikkelen, te verbazen en te charmeren.

Bestel uw tickets (€15,- per stuk) hieronder via deze website.

Foto: Eduard Rekker

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
4 november 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15.00
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie