Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cd-presentatie sopraan Jeannette van Schaik (afgelast)

17 oktober 2020 @ 20:00 - 22:00

* Let op: In verband met de verscherpte coronamaatregelen komt dit concert te vervallen

Zaterdag 17 oktober treedt de Nederlandse sopraan Jeannette van Schaik op in Theaterkerk Nes. Zij presenteert haar langverwachte debuutalbum Elysium, dat zij samen opnam met pianist Peter Nilsson. Bijzonder is dat het optreden plaatsvindt temidden van de tentoonstelling Nachtwacht 360-kunstwerk.

Jeannette van Schaik speelt volgend jaar één van de hoofdrollen in de Wadopera Peter Grimes achter de dijk bij Paesens-Moddergat. Nu al is ze in Theaterkerk Nes te zien waar ze haar nieuwe album presenteert. De cd bevat een bloemlezing van romantische liederen van Ottorino Respighi, Erich Wolfgang Korngold en Richard Strauss. Elysium stond voor de Oude Grieken voor een paradijselijk deel van het dodenrijk waar de gelukzalige geesten verbleven. ,,Alle liederen op het album staan, elk op een eigen wijze, in verbinding met dit Elysium en gaan over bloei, vergankelijkheid, afscheid en het koesteren van herinneringen, waarbij de natuur vaak als metafoor wordt gebruikt”, aldus Van Schaik.

Het concert in de theaterkerk begint om 20.00 uur. Bestel uw tickets via deze website. De entree is €25, incl. 1 consumptie. In verband met corona worden de tickets uitsluitend per tweetal verkocht.

Meer informatie: www.jeannettevanschaik.com

Gegevens

Datum:
17 oktober 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€ 25

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Website:
www.theaterkerknes.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie