Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bruun Kuijt en Jan Elbertse: Wat nou oud?

13 maart @ 20:00 - 22:00

Op vrijdagavond 13 maart vanaf 20.00 uur wordt een tragikomisch toneelstuk ‘Wat nou oud?’ in Theaterkerk Nes gespeeld over ouder worden in een snelle maatschappij.

Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er tegen ouderdom in onze maatschappij vaak aangekeken. Wat betekent dit voor Bruun en Jan? De acteurs hebben de schrijver Wannie de Wijn bereid gevonden dat gegeven op een komische en ontroerende wijze uit te werken.

Bruun Kuijt is in de regio vooral bekend als regisseur van Titus, de musical die in 2019 in de Bonifatiuskapel is opgevoerd. Daarnaast heeft hij de tragi-comdie ‘De man fan dyn libben’ van Arthur Japin met Anke Bijlsma, Jan Arendz en Marijke Geertsma geregisseerd. De repetities vonden plaats in Theaterkerk Nes.

Ze spelen twee gepensioneerde acteurs, tevens liefdespartners, die nog één keer gevraagd worden een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. Zullen de beide heren in staat zijn hun act in één minuut te presenteren en de waanzin van deze snelle maatschappij te overleven?

Onder de regie van Allan Zipson zal ‘Wat nou oud?’ eerst en vooral een tragikomische en herkenbare voorstelling worden voor zowel oud als jong.

Bestel uw tickets (€12,50 per stuk) hieronder via deze website.

 

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12.50
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail:
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Website:
www.theaterkerknes.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Wat nou oud?
12.50

Geef een reactie