Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bruun Kuijt en Jan Elbertse: Wat nou oud?

22 januari 2021 @ 20:00 - 22:00

Op vrijdagavond 22 januari 2021 vanaf 20.00 uur wordt een tragikomisch toneelstuk ‘Wat nou oud?’ in Theaterkerk Nes gespeeld over ouder worden in een snelle maatschappij.

Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er tegen ouderdom in onze maatschappij vaak aangekeken. Wat betekent dit voor Bruun en Jan? De acteurs hebben de schrijver Wannie de Wijn bereid gevonden dat gegeven op een komische en ontroerende wijze uit te werken.

Bruun Kuijt is in de regio vooral bekend als regisseur van Titus, de musical die in 2019 in de Bonifatiuskapel is opgevoerd. Daarnaast heeft hij de tragi-comdie ‘De man fan dyn libben’ van Arthur Japin met Anke Bijlsma, Jan Arendz en Marijke Geertsma geregisseerd. De repetities vonden plaats in Theaterkerk Nes.

Ze spelen twee gepensioneerde acteurs, tevens liefdespartners, die nog één keer gevraagd worden een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. Zullen de beide heren in staat zijn hun act in één minuut te presenteren en de waanzin van deze snelle maatschappij te overleven?

Onder de regie van Allan Zipson zal ‘Wat nou oud?’ eerst en vooral een tragikomische en herkenbare voorstelling worden voor zowel oud als jong.

Bestel uw tickets (€12,50 per stuk) hieronder via deze website. LET OP: De kaarten die gekocht zijn in 2020 blijven geldig!

 

Gegevens

Datum:
22 januari 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€ 12.50
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail:
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Website:
www.theaterkerknes.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wat nou oud?
12.50
Onbeperkt

Geef een reactie