Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beroepen in Beeld: Scheepsbouwer (SPECIAL) met workshop lassen!

8 februari @ 19:30 - 21:00

Op woensdag 8 februari 2023 om 19.30 uur starten we het seizoen met een speciale editie van ‘Beroepen in Beeld’ in Theaterkerk Nes. Tijdens deze editie vertelt scheepsbouwer Albert Keizer over zijn werk op de werf. De scholieren gaan letterlijk ‘hands-on’ te werk tijdens een middagje lassen met niemand minder dan oud-scheepsbouwer en leadzanger van rockband ‘De Hûnekop’ Emiel Stoffers!

Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je vakmensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Albert Keizer is zo’n vakman. Hij is scheepsbouwer bij NG Shipyards en zit al 17 jaar in het vak. Van ontwerp en bouw tot het onderhoud en herstel, Albert doet het allemaal op de werf in Lauwersoog. In deze branche zijn er echte vakmensen nodig, van technische tekenaars tot vakkundige lassers.

Ben je benieuwd naar Albert zijn beroep of heb jij wat er nodig is om scheepsbouwer te worden? Kom dan naar deze editie van Beroepen in Beeld!

Bestel tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) voor dit evenement hieronder. Alleen op deze avond kunnen scholieren zich inschrijven voor een workshop lassen op vrijdag 10 februari bij Talsma Shipyards in Franeker.

Deze speciale editie is opgezet in samenwerking met het project ‘Skipsbou foar begjinners’ van de campagne ‘Kom aan boord’ en Platform ‘Bouwen aan Ambitie’.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en het aantal tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail:
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie