Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beroepen in Beeld: Militair bij Defensie

5 april @ 19:30 - 21:00

Op woensdag 5 april 2023 vertelt militair Germ over zijn vak tijdens ‘Beroepen in Beeld’ in Theaterkerk Nes. Kom alles te weten over het werk bij defensie, militaire operaties en uitzendingen. 

Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je vakmensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar beroep.

Germ is militair bij Defensie en zet zich in voor vrede, vrijheid en veiligheid. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor het buitenland. Germ zit bij de Landmacht, dat betekent dat zij vaak gaan waar anderen moeten stoppen. Onder de zwaarste omstandigheden voeren zij gevechtsoperaties uit, bieden ze hulp aan de lokale bevolking en ondersteunen ze bij rampen.

Ben je benieuwd naar Germ zijn beroep? Kom dan naar deze editie van Beroepen in Beeld!

Bestel tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) voor dit evenement hieronder.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€5.00 – €7.50
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie