Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beroepen in Beeld: Content Production Agent & Model Noor de Boer

4 april @ 19:30 - 21:00

Op dinsdag 4 april 2023 vertelt model & content production agent Noor de Boer over haar vak tijdens ‘Beroepen in Beeld’ in Theaterkerk Nes. Kom alles te weten over content-creation, foto- en videoshoots, en events tijdens deze editie!

Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je vakmensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar beroep.

Noor de Boer heeft samen met haar compagnon een productie-agency voor foto- & videoshoots. Hierdoor reist ze niet alleen heel Nederland, maar ook het buitenland af. Content management, social media management en statistiek analyses, het komt allemaal voorbij tijdens haar werk. Daarnaast verzorgt Noor unieke live experiences qua shows en events. Met haar werk verbindt ze alle partijen en regelt alles vóór, tijdens en na het evenement. Van stagedesign tot modellen, van choreografie en muziek tot streetacts. En natúurlijk kom je alles te weten op het gebied van het maken van foto’s, aftermovies, reels & TikToks.

Ben je benieuwd naar Noor haar beroep? Kom dan naar deze editie van Beroepen in Beeld!

Bestel tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) voor dit evenement hieronder. Eerder gekochte tickets blijven geldig!

Foto: Let’s Create Productions

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en het aantal tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail:
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie