Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beroepen in Beeld: Chirurg Martijn Möllers

16 november @ 19:30 - 21:00

Elk jaar staan veel scholieren voor het maken van hun studiekeuze. Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je mensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar vak.

Op woensdag 16 november vertelt drs. Martijn Möllers over zijn werk als algemeen chirurg in het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Ben jij geïnteresseerd in geneeskunde en wil je meer weten over het menselijk lichaam, het uitvoeren van operaties of het stellen van diagnoses? Kom dan naar deze editie van ‘Beroepen in Beeld’!

Ben je benieuwd naar wat Martijn beleeft tijdens zijn werk als chirurg? Bestel dan jouw tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) op deze website

Foto: Kees van der Veen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Beroepen in Beeld: Chirurg - SCHOLIEREN
5.00
Beroepen in Beeld: Chirurg - VOLWASSENEN
7.50

Gegevens

Datum:
16 november
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€5.00 – €7.50
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes

Geef een reactie