Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beroepen in Beeld: Politiechef en crisisonderhandelaar

6 april 2022 @ 19:30 - 21:00

Op woensdag 6 april 2022 om 19.30 uur start het volgende evenement uit de reeks van ‘Beroepen in Beeld’ bij Theaterkerk Nes. 

Elk jaar staan veel scholieren voor het maken van hun studiekeuze. Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je mensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar vak.

Op 6 april vertelt politiechef en crisisonderhandelaar Sipke Land over zijn werk bij de politie. Als politiechef leid je een team van agenten op een dagelijkse basis. Een crisisonderhandelaar begeleidt het gesprek tussen een verdachte en de politie, vaak in een urgente situatie.

Ben je benieuwd naar wat Sipke beleeft tijdens zijn werk bij de politie? Bestel dan jouw tickets voor Beroepen in Beeld hier op de website.

Bestel tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) voor dit evenement hieronder.

Foto(‘s): timsfotos.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 april 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€5.00 – €7.50
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 11 94 86 55
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie