Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soltverhalen over garnalen mét proeverij

19 februari 2022 @ 20:00 - 22:00

Gezien de recente ontwikkelingen rondom corona zien wij ons opnieuw genoodzaakt om een vervangende datum te vinden de Soltverhalen. Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 19 februari 2022. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld van deze wijziging.  

Op zaterdag 19 februari 2022 vanaf 20.00 uur kun je in Theaterkerk Nes luisteren naar zogenaamde ‘Soltverhalen’ van de Groningse garnalenvisser Henk Buitjes en culinair journalist Wouter Klootwijk. Wat kun je deze avond verwachten? Een vis- en garnalenproeverij en interessant nieuws van onder water.

Solt is een Nederlands merk, opgericht in 2016 door vijf Zoutkamper-vissers met een missie: ,,Wij dromen van een erfenis voor onze kinderen- en kleinkinderen, waarin ook zij op een duurzame manier kunnen blijven oogsten uit een vruchtbare zee en smaakvolle levensmiddelen ontwikkelen vanuit één passie. Smaak!’’

Wouter Klootwijk is bekend van het tv-programma ‘Klootwijk aan zee’. Hij zocht in het programma naar opmerkelijk nieuws over vis uit en voor Nederland. Later werd het programma min of meer opgevolgd door De Wilde Keuken waarin Klootwijk nu alle soorten voedsel behandelt in plaats van alleen vis.

Daarnaast schrijft Wouter Klootwijk columns voor diverse media. Tijdens deze Twirre-bijeenkomst nemen Wouter Klootwijk en de Soltmen het publiek mee op reis. Kijk hoe zij garnalen vissen en bierbrouwen met een bevriende Groningse brouwer. ,,Als vissers zijn wij enorm trots op onze avonturen en dit willen we met jou delen!’’ Meer informatie: https://www.soltmen.com

Bestel uw tickets (€7,50 per stuk) hieronder. LET OP: Tickets van 2020 en 2021 blijven geldig!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 februari 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7.50
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail
info@theaterkerknes.nl

Locatie

Theaterkerk Nes (Noard East Fryslân)
Wiesterwei 2
Nes, Friesland 9143WJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0641605898
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie